140 let PGD Vojnik
1880 - 2020

Tekmovanja

  
 

PFD VOJNIK

GASILSKO TEKMOVANJE STAREJŠIH GASILK IN GASILCEV ZA POKAL GZS 2023

Spoštovane starejše gasilke in gasilci ! Za nami je 3. tekmovanje za pokal GZS v letu 2023, ki smo ga skupaj s tekmovanjem za pokal KS Vojnik danes izpeljali pri nas. Hvala vsem za čudovito sobotno popoldne. V tej objavi je objavljeno vse, kar zadeva to tekmovanje. RAZPIS ČASOVNICA REZULTATI – POKAL  GZS REZULTATI – POKAL KS VOJNIK FOTOGALERIJA   V imenu vodstva društva hvala vsem članom društva in ostalim, ki ste kakorkoli pripomogli, da je tekmovanje lepo uspelo !  

Preberi več »
PFD VOJNIK

GASILSKO TEKMOVANJE STAREJŠIH GASILK IN GASILCEV

Za nami je gasilsko tekmovanje starejših gasilk in gasilcev za pokal Gasilske zveze Slovenije, ki ga je naše društvo organiziralo na nogometnem igrišču v Vojniku. Poleg razpisa si na spodnjih povezavah lahko ogledate še časovnico, končne rezultate in fotogalerijo. Hvala vsem sodelujočim ekipam ter vsem, ki ste sodelovali pri izvedbi tekmovanja. RAZPIS ČASOVNICA REZULTATI FOTOGALERIJA Hvala JAMMA, Matjaž Jambriško s.p. za čudovite fotografije !

Preberi več »
PFD VOJNIK

ORIENTACIJA MLADINE GZ VOJNIK – DOBRNA

Po dvoletni prekinitvi tekmovanj, ki jih za gasilsko mladino pripravljajo komisije za delo z mladimi na nivoju gasilskih zvez, gasilskih regij in na državnem nivoju, je bilo v soboto v Vojniku v naši organizaciji uspešno izpeljano tekmovanje v orientaciji mladine naše gasilske zveze. Skupaj se je tekmovanja udeležilo 26 ekip iz vseh društev Gasilske zveze Vojnik-Dobrna. Naše ekipe so dosegle sledeče rezultate: pionirji 2. mesto, mladinci 3. in 10. mesto ter pripravniki 1. mesto, izven konkurence smo sodelovali še s številčno povečano mešano ekipo pionirjev iz Vojnika, Frankolovega in Nove Cerkve ter njihovo vrstnico iz Ukrajine – za spremstvo na progi sta jim bili dve spremljevalki iz našega društva. Na regijsko tekmovanje, ki bo v Zrečah, sta se uvrstili ekipi pionirjev in pripravnikov. Čestitke vsem sodelujočim in hvala vsem, ki ste pomagali pri pripravi in izvedbi tekmovanja !   Nekaj fotografij dogajanja si lahko ogledate TUKAJ Rezultate si lahko ogledate TUKAJ  

Preberi več »